Embedded engineering

Als gevolg van het toenemende niveau van uitbesteding van onderdelen en modules zien we een trend waarbij de technologische kennis van onze klanten op het gebied van plaatwerk snel afneemt. Door gebruik te maken van onze engineers kunnen we uw ontwerp naar een hoger niveau tillen.

 

Plaatwerk

Met de gecombineerde pons-/lasermachine worden kwalitatief hoogwaardige plaatwerk mono-delen geproduceerd, voor een grote verscheidenheid aan industriële toepassingen.

Ons state of the art machinepark stelt ons in staat plaatbewerking als lasersnijden, ponsen en vervormen of doordrukken te combineren in slechts één enkele bewerking. Daarnaast zijn onze kantbanken uitgerust met een hoekcorrectie-meter, hetgeen voor een hogere reproduceerbaarheid van het plaatwerk zorgt. Ongeacht of het dunne plaat van standaard metaal soorten, aluminium of RVS betreft zorgt een automatische insertmachine ervoor dat de inserts met de juiste druk worden ingeperst.

Ons modern machinepark bediend door vakkundig personeel met veelal jarenlange ervaring, garandeert plaatwerk producten die aan de hoogste eisen en normen voldoen.

 

LEES MEER OVER ONZE PLAATWERK COMPETENTIES

Lassen

Handmatig lassen en geautomatiseerd MIG/MAG, TIG, Plasma, Silox, CuAl en laserlassen. Wij doen het allemaal.

De uitdaging waar het bij het lassen van plaatwerk om gaat is het toepassen van de beschikbare lastechnieken op de juiste plaats in een product. Onze gecertificeerde dunne plaat lassers kunnen dat naast de plaatbewerking van standaard metaal soorten ook bij aluminium, RVS en beklede materialen. In samenwerking met onze afdeling engineering bepalen zij welk lasprocédé van plaatbewerking zowel technisch als economisch de voorkeur geniet.

Door onze kennis consequent toe te passen kunnen we zelfs voor kleinere series geautomatiseerd dunne plaat lassen haalbaar maken. De constructie van gereedschappen en de productie daarvan in onze eigen gereedschap makerij zijn hierbij ook zeer belangrijk. Voor de nabewerking bij het lassen van plaatwerk maken we onder anderen gebruik van een Kuhlmeyer bandslijpmachine.

 

LEES MEER OVER ONZE LAS COMPETENTIES

Montage

Wij monteren plaatwerk tot complexe modules en functionele samenstellingen, indien gewenst ook tot een compleet apparaat.

Of het nu gaat om relatief eenvoudige montage van enkele onderdelen of de assemblage van een compleet apparaat: binnen onze montage afdeling zorgen onze ervaren monteurs voor het samenstellen van zowel prototypes als producten in kleine en middelgrote series.

 

LEES MEER OVER ONZE MONTAGE COMPETENTIES

Complementaire Frames & Cabinets competenties

NTS Hermus maakt onderdeel uit van de divisie Frames & Cabinets binnen NTS. Dat betekent dat u via ons ook terecht kunt voor een breder scala aan complementaire competenties. Denk hierbij aan:

 

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot plaatwerk, lasprocessen of montage van complexe mechanische modules?

ONS TEAM VAN SPECIALISTEN BESPREEKT GRAAG MET U DE JUISTE AANPAK EN OPLOSSING