Eenvoudige lassamenstellingen

Met een diversiteit aan lasmogelijkheden zijn we in staat om eenvoudige samenstellingen te lassen voor uiteenlopende industriële toepassingen.

Naast de verscheidenheid aan lasmethodieken, zijn onze lassers allen gecertificeerd voor de diverse lasprocedes en zijn bedreven in het werken met alle gangbare metaal soorten als ook aluminium, RVS en beklede materialen. Er is een gescheiden afdeling voor het RVS lassen om ervoor zorg te dragen dat RVS producten niet worden blootgesteld aan materialen die kunnen oxyderen.

De reproduceerbaarheid wordt optimaal geborgd door zoveel mogelijk gebruik te maken van lasmallen. Indien wenselijk, kunnen wij naast het lassen voor deze lassamenstellingen ook in uiteenlopende oppervlaktebehandelingen van het plaatwerk voorzien.

Lassen van complexe plaatwerk samenstellingen in combinatie met laserlassen

Complexe lassamenstellingen: wij dekken het hele spectrum van lasprocédés, waaronder ook laserlassen. Dit lasproces garandeert spanningsvrije plaatwerk producten zonder dat verdere nabewerking vereist is.

Het laserlassen biedt vele voordelen ten opzichte van het conventionele lassen; met name is er sprake van minder vervorming door de zeer beperkte warmte-inbreng. De hoge lassnelheid zorgt ervoor dat in zeer korte tijd grote laslengtes worden gerealiseerd.

Door de toepassing van laserlassen is nabewerking niet meer noodzakelijk en wordt het afwerken van de las overbodig. Het geautomatiseerde lasproces zorgt voor een zeer hoge nauwkeurigheid van plaatwerk lassen en dus voor een grote reproduceerbaarheid van de producten.

Laserlassen bij plaatwerk

Laserlassen is vooruitstrevende technologie voor de plaatwerk producten van de toekomst! Verlaag uw kosten en vergroot uw technische mogelijkheden bij NTS Hermus.

De techniek van het laserlassen bij plaatwerk is niet nieuw en wordt al decennia lang gebruikt in massaproductie van onderdelen. Maar deze manier van lassen van dunne plaat is ook erg geschikt voor gebruik in plaatwerkdelen in kleine en middelgrote series. De technologie die we in huis hebben biedt de mogelijkheid om complexe contouren te laserlassen zonder uitgebreide nabewerking waardoor kosten worden verminderd.

Door onze integrale aanpak komen voordelen volledig tot recht. NTS Hermus heeft jarenlange ervaring op het gebied plaatbewerking van dunne plaat en zodoende ook van laserlassen en voert tevens de bijbehorende engineering van product en gereedschappen zelf uit.

Puntlassen bij plaatwerk

Puntlassen is een bekende technologie die erg kostengunstig is. Het nadeel is dat de kwaliteit alleen destructief kan worden vastgesteld. NTS Hermus werkt nauw samen met machinebouwers en programmeurs om de maximale kwaliteit te garanderen. Daardoor zijn we in staat de technologie zelfs in zichtvlakken van beklede materialen betrouwbaar toe te passen.

 

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot plaatwerk, lasprocessen of montage van complexe mechanische modules?

ONS TEAM VAN SPECIALISTEN BESPREEKT GRAAG MET U DE JUISTE AANPAK EN OPLOSSING