Complete mechanische modules

Montage van Sub-assemblies tot complete samenstellingen en modules: Aan de hand van de wensen van de klant, kunnen wij van sub-assemblies tot aan complete samenstellingen de montage verzorgen. We “ontzorgen” hiermee onze klanten.

De mogelijkheid van montage en assemblage bij NTS Hermus biedt vele voordelen voor onze klanten. Wij regelen en verzorgen de complete supply chain voor alle te monteren assemblies. Hiermee ontlasten wij uw organisatie voor een groot deel.

Op onze montage afdeling zijn wij in staat complete stekkerklare producten te assembleren en volledig te verpakken conform klantspecificatie. Dit alles onder toeziend oog van onze kwaliteitsdienst.

Montage van plaatwerk

Onder montage verstaan wij ook het installeren van kabelbomen, elektronica-componenten en het verpakken van de producten in specifiek gemaakte verpakkingen. Zelfs het testen en installeren van software maakt deel uit van onze dienstverlening. Wij ontzorgen daarmee onze klanten zodat zij zich kunnen concentreren op hun eigen core business.

 

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot plaatwerk, lasprocessen of montage van complexe mechanische modules?

ONS TEAM VAN SPECIALISTEN BESPREEKT GRAAG MET U DE JUISTE AANPAK EN OPLOSSING