NTS Hermus is de specialist in oplossingen op het gebied van dun plaatwerk. Als toeleverancier voor internationale machine- en apparatenbouwers levert NTS Hermus plaatwerkonderdelen, samenstellingen en complete functionele producten. Daarbij is de insteek om de klant maatwerk te bieden, door het logistieke proces te vereenvoudigen en mee te denken in de ontwikkeling.

NTS Hermus heeft sinds 1949 haar vooraanstaande positie in de toeleveringswereld opgebouwd door continu te blijven investeren in zowel de mensen als ook de machines. Daarnaast geven bewezen werkmethodes als LEAN en QRM richting aan onze bedrijfsvoering. Met een state-of-the-art machinepark, dedicated teams en meedenk- en ontzorg DNA brengt NTS Hermus plaatwerk tot leven.

NTS Hermus is specialist voor plaatbewerking zoals lasersnijden, ponsen, inserten/nutten en kanten voor uw monodelen of voor het lassen van uw meer of minder complexe lassamenstellingen. Wij kunnen voor onze klanten mede ontwikkelen en doorontwikkelen, om zo de juiste maatwerk oplossing te vinden.

NTS Hermus maakt onderdeel uit van Frames & Cabinets, binnen NTS.

NTS Hermus is onderdeel van de divisie Frames & Cabinets binnen NTS. Frames & Cabinets biedt het complete competentiepakket op het gebied van stabiele, hoge precisie frames en omkastingen.

Waarom NTS Hermus plaatbewerking?

Wij zorgen ervoor dat uw plaatwerk van dunne plaat tot leven komt en dat kunnen wij realiseren omdat het vak van plaatbewerking bij onze mensen in het bloed zit. De professionals van NTS Hermus die plaatwerk van dunne plaat tot leven brengen beschikken hiervoor naast hun ervaring en opleiding ook nog over 'motivatie-merg', 'continu-verbeter-bloed' en 'meedenk- en ontzorg-DNA'.

Hoe wij werken?

Wij denken en werken vanuit de keten-filosofie. Lasersnijden en ponsen zijn, net als kanten of lassen en monteren slechts een deel van het gehele proces maar zijn natuurlijk de elementaire onderdelen van plaatbewerking die wij bieden. Daarnaast kunnen wij de regie functie voor u overnemen, waarbij we onze logistieke expertise ondersteund met moderne ERP-systemen inzetten om in de hele keten verspillingen te reduceren of te vermijden. Een belangrijk aspect hierbij is de mogelijkheid uw eigen voorraad tot een strikt minimum te beperken.

Wat krijgt u?

Natuurlijk krijgt u de producten die u nodig heeft. Maar u krijgt meer tijd en focus voor uw eigen kerncompetenties. U krijgt minder zorgen, een lagere voorraad en uiteindelijk krijgt u een verbetering van uw winstgevendheid. Plaatbewerking van hoogste kwaliteit waar u een goed gevoel aan over houdt.

 

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot plaatwerk, lasprocessen of montage van complexe mechanische modules?

ONS TEAM VAN SPECIALISTEN BESPREEKT GRAAG MET U DE JUISTE AANPAK EN OPLOSSING